#ontdek

 Wie grote fan is van oesters en nieuwsgierig om er meer van te leren door onze kwekers zelf kan in de lente kennis maken met onze kwekerij!
We nemen je mee op onze pontons en vertellen je een stukje geschiedenis, je kan onze kleintjes zien groeien en leert bij over het productieproces van dit heerlijke schelpdier.

We vergelijken onze kweektechnieken met deze uit andere winstreken, heeft de techniek een invloed op de smaak, vorm, kwaliteit van de oester?

Je neemt een kijkje in onze werkplaats binnen en leert hoe een oester geopend wordt op een correcte manier.

#geniet

Na de rondgang aperitieven we een glaasje champagne en enkele oesters. Je proeft niet alleen onze Belgische maar ook uit Frankrijk, Nederland, Ierland, Spanje & Portugal!
Daarna schuif je aan tafel voor een lekkere lunch in onze oesterloods. 

Wie van verder komt en er een dagje/weekendje kust van wil maken kan ons contacteren voor een overnachting in één van onze gastenkamers. Prijs bedraagt 90 euro per kamer inclusief ontbijt.

 

formule

Onze lente-tasting zit er op! Bedankt voor jullie talrijke aanwezigheid. Het concept wordt binnenkort herhaald dat is zeker! We bekijken welke data dit mogelijk is en houden jullie hiervan op de hoogte.

Intussen kan je met een groep steeds gaan voor een rondleiding met lunch of een belevenis.

 

De Oesterput