Hieronder zijn onze wekelijkse menu’s terug te vinden. Bestellen kan steeds tot vrijdag 12u00.

#takeaway

Weekendmenu 3 – 5 februari

Take-away suggestiemenu van 3 tot 5 februari

Gerookte zalm – met fris slaatje
Verse kreeftenlasagne
Kreeftenvlees & krabvlees met een heerlijke kreeftensaus. Om te gratineren in de oven. 15 min op 180°C

 30,00

11 op voorraad

Weekendmenu Valentijn

Te verkrijgen vanaf vrijdag 10 februari tot en met dinsdag 14 februari. Dinsdag 14 februari uitzonderlijk open tot 12u00.

Voorgerecht: 4 stuks langoustines met kruidenboter
Tussengerecht: Gekarameliseerde zalm met frisse dressing OF 2 x oesters mousseline & 2 x oesters gegratineerd
Hoofdgerecht: Kreeft naar keuze
Amoricaine: Pittige getomateerde saus op basis van dragon & cognac.
Kruidenboter: In huis gemaakte lookboter
Belle Vue: Koude kreeft
Thermidor: Saus op basis van sjalot & champignon met een vleugje Ricard. Te grillen in de oven.
Zachte curry: Currysaus met fijne groentjes & Granny smith.

 55,00

€ 

Weekendmenu 17 – 19 februari

Take-away suggestiemenu van 17 – 19 februari

Garnaalkroket – 2 stuks
Paling naar keuze
In ‘t groen, in de room, Provençaal, gebakken.
Rivierpaling 13 stuks per portie.

 35,00