Tijdens het najaar bieden we terug lekkere menuutjes aan om thuis van te genieten. Bestellen kan steeds tot vrijdag 12u00. Afhaal op zaterdag of zondag.

#takeaway

weekendmenu 1 & 2 oktober

Voorgerecht: Salade Oesterput
Slaatje met gerookte zalm, langoustines & garnalen

Hoofdgerecht: Kreeft van de chef
Volledige kreeft met basilicumboter & groententagliatelle

weekendmenu 8 & 9 oktober

Voorgerecht: Garnalenbisque
Lekker warme garnalenbisque

Hoofdgerecht: Paëlla
Onze klassieker met vis & zeevruchten

weekendmenu 15 & 16 oktober

Voorgerecht: Garnaalkroketten
2 heerlijke garnaalkroketten met slaatje

Hoofdgerecht: Paling naar keuze
Rivierpaling 350 gram naar keuze: gebakken, in roomsaus, in ‘t groen of Provençaal.

weekendmenu 22 & 23 oktober

Voorgerecht: Gevulde St. Jakobsschelp
Coquillenootjes met prei & wittewijnsaus.

Hoofdgerecht: Bouillabaisse
Onze heerlijke klassieker met mootjes vis, rouille, gemalen kaas & croutons.