Hieronder zijn onze wekelijkse menu’s terug te vinden. Bestellen kan steeds tot vrijdag 12u00.
#takeaway
Weekendmenu 3 – 5 februari
Take-away suggestiemenu van 3 tot 5 februari
Gerookte zalm – met fris slaatje
Verse kreeftenlasagne
Kreeftenvlees & krabvlees met een heerlijke kreeftensaus. Om te gratineren in de oven. 15 min op 180°C
€ 30,00
Weekendmenu Valentijn
Te verkrijgen vanaf vrijdag 10 februari tot en met dinsdag 14 februari. Dinsdag 14 februari uitzonderlijk open tot 12u00.
Voorgerecht: 4 stuks langoustines met kruidenboter
Tussengerecht: Gekarameliseerde zalm met frisse dressing OF 2 x oesters mousseline & 2 x oesters gegratineerd
Hoofdgerecht: Kreeft naar keuze
Amoricaine: Pittige getomateerde saus op basis van dragon & cognac.
Kruidenboter: In huis gemaakte lookboter
Belle Vue: Koude kreeft
Thermidor: Saus op basis van sjalot & champignon met een vleugje Ricard. Te grillen in de oven.
Zachte curry: Currysaus met fijne groentjes & Granny smith.
€ 55,00