#taste

Onze oestertasting is een kans voor iedereen die grote fan is van oesters en nieuwsgierig is om er meer van te leren door onze kwekers zelf. Alles wat met oesters te maken heeft, komt aan bod. Eerst het theoriegedeelte: hoe ontstaan oesters, wat bepaalt een goeie oester,  mythes ontkrachten, en het groeiproces van dit heerlijke schelpdier doorlopen.

Terwijl proef je van verschillende rauwe oesters uit gans Europa om goed de smaakaccenten te proeven maar ook heerlijke bereidingen met oesters. We voorzien bijpassend broodjes & wijnen.

De tastings worden regelmatig georganiseerd, tijdens de winterperiode is dit gezellig aan het haardvuur terwijl we in de lente eerder een rondgang met tasting organiseren.

#relax

Geniet nog even na van een oestertasting en maak de beleving compleet met een overnachting op onze oesterboerderij. Slaap in één van onze vier kamers volledig ingericht in de sfeer van de zee. De volgende ochtend kan je genieten van een lekker ontbijtje en nog even napraten over jullie ervaring.

 

PRIJZEN

Oestertasting

Start 18u30
Aperitief met oestergin
12 Oestervariaties
Bijpassende wijnen

Oestertasting + overnachting

Start 18u30
Aperitief met oestergin
12 oestervariaties
Bijpassende wijnen
Overnachting inclusief ontbijt

inschrijven tasting

De datums voor oester tasting deze maand zijn uitverkocht. Last-minute annulaties verschijnen op onze facebook pagina of in een aparte mailing.
Data voor de volgende maanden volgen snel.
De Oesterput