Hieronder zijn onze wekelijkse menu’s terug te vinden. Bestellen kan steeds tot vrijdag 12u00.

#takeaway

Take away 31 januari – 2 februari

Take-away te verkrijgen tijdens het weekend van 31 januari – 2 februari

Voorgerecht: Gevulde visschelp met kleine stukjes vis met wittewijnsaus & prei.
Hoofdgerecht: Bouillabaisse: typische vissoep met grote stukken vis zoals zalm, kabeljauw, coquille, tongrolletje. Samen met gemalen kaas, croutons, rouille & stokbroodje.

 30,00

Take-away 7 – 9 februari

Take- away te verkrijgen tijdens het weekend van 7 – 9 februari 2025

Voorgerecht: Assortiment warme ovenhapjes
Hoofdgerecht: Lasagne met stukken kreeft & schaaldierensaus

 35,00

Take-away Valentijn

Take-away te verkrijgen tijdens het weekend van 14-16 februari 2025

3 stuks gegratineerde oesters (oven op te warmen op 180°C voor 5 à 8 minuten)
Zeevruchtenschotel met onder andere: kreukels, wulken, koningsgarnalen, kokkels, mosselen, palourdes, scheermessen, krabbenpoten, volledige kreeft per persoon. Schelpjes volgens aanvoer.
Fles Pasqua chardonnay of rosé per twee personen

 50,00

De Oesterput