Hieronder zijn onze wekelijkse menu’s terug te vinden. Bestellen kan steeds tot vrijdag 12u00.
#takeaway
Take away 22-24 november
Voorgerecht: Zeeuwse mosselen met prei & wittewijnsaus. Te gratineren in de oven.
Hoofdgerecht: “Ciopinno” Een italiaans stoofpotje met mooie vis van de week, scampi’s, coquilles, schelpjes. Je hebt de keuze tussen de klassieke getomateerde versie of onze versie met ‘groentenboter’ (fijn gesneden groenten & kruiden).
De ciopinno warm je het beste op in een voorverwarmde oven.
Bevat: Schaaldieren, schelpdieren, vis, lactose, gluten
€ 38,00
Take Away 29 November – 1 December
Voorgerecht: Oostendse vissoep, klassieker met kleine stukjes vis
Hoofdgerecht: Onze huisgemaakte lasagne van kreeft, met stukken kreeft & een lekkere schaaldierensaus
Bevat: Gluten, lactose, schaaldieren, vis
€ 40,00
Take away 6 – 8 December
Voorgerecht: Sint-Jakobsnootjes met prei & wittewijnsaus. Te gratineren in een voorverwarmde oven op 180°C
Hoofdgerecht: Volledige kreeft van 600 gram met onze heerlijke schaaldieren-cognac saus.
Per persoon een klein tarwebroodje (110g) met zeezout en peper. Broodje moet ook nog afgebakken worden voor een krokant resultaat.
€ 45,00
onze feestmenu's voor 2024
Smulmenu
€ 35,00
Feestmenu
€ 45,00
Deluxe menu
€ 65,00
Kreeftenmenu
€ 75,00