Hieronder zijn onze wekelijkse menu’s terug te vinden. Bestellen kan steeds tot vrijdag 12u00.

#takeaway

Take away 22-24 november

Voorgerecht: Zeeuwse mosselen met prei & wittewijnsaus. Te gratineren in de oven.

Hoofdgerecht: “Ciopinno” Een italiaans stoofpotje met mooie vis van de week, scampi’s, coquilles, schelpjes. Je hebt de keuze tussen de klassieke getomateerde versie of onze versie met ‘groentenboter’ (fijn gesneden groenten & kruiden).
De ciopinno warm je het beste op in een voorverwarmde oven.

Bevat: Schaaldieren, schelpdieren, vis, lactose, gluten

 38,00

Take Away 29 November – 1 December

Voorgerecht: Oostendse vissoep, klassieker met kleine stukjes vis
Hoofdgerecht: Onze huisgemaakte lasagne van kreeft, met stukken kreeft & een lekkere schaaldierensaus

Bevat: Gluten, lactose, schaaldieren, vis

 40,00

Take away 6 – 8 December

Voorgerecht: Sint-Jakobsnootjes met prei & wittewijnsaus. Te gratineren in een voorverwarmde oven op 180°C
Hoofdgerecht: Volledige kreeft van 600 gram met onze heerlijke schaaldieren-cognac saus.
Per persoon een klein tarwebroodje (110g) met zeezout en peper. Broodje moet ook nog afgebakken worden voor een krokant resultaat.

 45,00

€ 

onze feestmenu's voor 2024

Smulmenu

 35,00

Feestmenu

 45,00

Deluxe menu

 65,00

Kreeftenmenu

 75,00

De Oesterput