#dagreizen
Doorheen de jaren hebben we vaste formules uitgewerkt speciaal voor groepsreizen .
Een rondleiding met lunch is een leuke manier om zowel onze oesterkwekerij te ontdekken als heerlijk te lunchen met de ganse groep. Het bezoek aan de oesterkwekerij kan zowel voor of na de maaltijd ingepland worden.
In onze formules is steeds de rondleiding & oesterdegustatie inbegrepen. Het is dus een all-in prijs. Formules op maat kunnen worden uitgewerkt en daarnaast houden we rekening met eventuele allergenen indien op voorhand gemeld.
all-in formules 2025
Broodjeslunch
Rondleiding oesterkwekerij
–
Twee oesters
–
Garnaalbisque
of
Groentensoep
–
Variatie zachte & harde pistolets
met divers beleg zoals o.a.
gerookte zalm, krabsalade, gebraden hesp
kipfilet, zalmsalade, kaas, garnaaltjes, enz.
Drinks
2 x Pasqua Chardonnay / Rosé
Bru bruis/mineraalwater
Tweegangen
Rondleiding oesterkwekerij
–
Twee oesters
–
Kreeftenbisque
of
Salade zalm Belle Vue
of
Gegratineerde visschelp
–
Gegratineerd vispannetje
of
Catch of the day, seizoensgroentjes
of
Mini Fruit de mer (langoustines, wulken,
kreukels, koningsgarnalen, krabbenpoten)
Drinks
2 x Pasqua Chardonnay / Rosé
Bru bruis/mineraalwater
driegangen
Rondleiding oesterkwekerij
–
Twee oesters
–
Voorgerecht naar keuze
Zie tweegangen
–
Hoofgerecht naar keuze
Zie tweegangen
–
Dessert van de chef
Drinks
1 x Cecilia Berretta Bianco
2 x Pasqua Chardonnay / Rosé
Bru bruis/mineraalwater
1 x Koffie of thee
Seafood & fish buffet
Rondleiding + Amuses van de chef
–
Oostendse Oesters
Pittige wulken
Gerookte zalm & heilbot
Tomaat garnaal
Verse vissalades
Koningsgarnalen & langoustines
Volledige gekookte zalm
Haringfilet
Salade niçoise
Groentjes, stokbrood, sausjes
–
Dessert van de chef
Drinks
2 x Cecilia Berretta Bianco
3 x Pasqua Chardonnay / Rosé
Bru bruis/mineraalwater
Koffie of thee
Seafood & fish menu
Rondleiding + Amuses van de chef
–
Salade ‘Oesterput’
Gerookte zalm, langoustines, garnaal
Coquille gratin
St. Jakobsnootjes met wittewijnsaus
Kreeft naar keuze
Belle Vue, Kruidenboter, Thermidor, Amoricaine
–
Dessert van de chef
Drinks
1 x Cecilia Berretta Bianco
3 x Pasqua Chardonnay / Rosé
Bru bruis/mineraalwater
Koffie of thee