programma

start

10u30

rondleiding met oesterkweker

menu naar keuze

vermoedelijke doorreis

14u00

menu mogelijkheden

Broodjeslunch

2 oesters

Garnaalbisque
of
Groentensoep

Variatie zachte & harde pistolets
met divers beleg zoals o.a.
gerookte zalm, krabsalade, gebraden hesp
kipfilet, zalmsalade, kaas, garnaaltjes, enz.

Drinks

2 x Pasqua Chardonnay / Rosé
Bru bruis/mineraalwater
1 x Koffie of thee

Tweegangen

2 oesters

Gegratineerde visschelp
of
Garnalenbisque
of
Scampi lookboter

Gegratineerd vispannetje
of
Catch of the day, groentjes & kroketten
of
6 Gegrilde gamba’s lookboter

Drinks

3 x Pasqua Chardonnay / Rosé
Bru bruis/mineraalwater

driegangen

2 oesters

Voorgerecht naar keuze
Zie tweegangen

– 

Hoofgerecht naar keuze
Zie tweegangen

– 

Dessert van de chef

Drinks

1 x Cecilia Berretta Bianco
2 x Pasqua Chardonnay / Rosé
Bru bruis/mineraalwater
1 x Koffie of thee

Seafood & fish buffet

Amuses van de chef

Oostendse Oesters
Pittige wulken
Gerookte zalm & heilbot
Tomaat garnaal
Verse vissalades
Koningsgarnalen & langoustines
Volledige gekookte zalm
Haringfilet
Salade niçoise
Groentjes, stokbrood, sausjes

Dessert van de chef

Drinks

2 x Cecilia Berretta Bianco
3 x Pasqua Chardonnay / Rosé
Bru bruis/mineraalwater
Koffie of thee

Minimum 25 personen

Seafood & fish menu

Amuses van de chef

Salade ‘Oesterput’
Gerookte zalm, langoustines, garnaal

Creme de la mer
Wulken, tongfilet, coquilles in zeevruchtenroomsaus

Kreeft naar keuze
Belle Vue, Kruidenboter, Thermidor, Amoricaine
– 

Dessert van de chef

Drinks

2 x Cecilia Berretta Bianco
3 x Pasqua Chardonnay / Rosé
Bru bruis/mineraalwater
Koffie of thee

Upgrade met halve kreeft

Boek een oestertour