#dagreizen

Doorheen de jaren hebben we vaste formules uitgewerkt speciaal voor groepsreizen .

 andeWe verwachten de ganse groep  om 10u30 voor de start van de rondleiding, deze wordt gegeven door één van onze oesterkwekers en gaat grotendeels buiten door. De rondleiding duurt ongeveer een uur tot onderhalfuur, afhankelijk van de interesse en bijkomende vragen.

Nadien geniet je van enkele verse oesters en een menu naar keuze. We hebben enkele menu’s uitgewerkt naar ieder’s budget. Deze menu’s zijn uitgewerkt voor groepen vanaf 25 personen. Met een kleinere groep ben je welkom om een rondleiding en lunch te reserveren.  Hiervoor vragen we om op voorhand contact te nemen naar de mogelijkheden en prijzen.  

 

menu mogelijkheden

Broodjeslunch

2 oesters

Garnaalbisque
of
Groentensoep

Variatie zachte & harde pistolets
met divers beleg zoals o.a.
gerookte zalm, krabsalade, gebraden hesp
kipfilet, zalmsalade, kaas, garnaaltjes, enz.

Drinks

2 x Pasqua Chardonnay / Rosé
Bru bruis/mineraalwater
1 x Koffie of thee

Tweegangen

2 oesters

Garnalenbisque
of
Salade zalm Belle Vue

Gegratineerd vispannetje
of
6 Gegrilde gamba’s lookboter

Drinks

2 x Pasqua Chardonnay / Rosé
Bru bruis/mineraalwater

driegangen

2 oesters

Voorgerecht naar keuze
Zie tweegangen

– 

Hoofgerecht naar keuze
Zie tweegangen

– 

Dessert van de chef

Drinks

1 x Cecilia Berretta Bianco
2 x Pasqua Chardonnay / Rosé
Bru bruis/mineraalwater
1 x Koffie of thee

Seafood & fish buffet

Amuses van de chef

Oostendse Oesters
Pittige wulken
Gerookte zalm & heilbot
Tomaat garnaal
Verse vissalades
Koningsgarnalen & langoustines
Volledige gekookte zalm
Haringfilet
Salade niçoise
Groentjes, stokbrood, sausjes

Dessert van de chef

Drinks

2 x Cecilia Berretta Bianco
3 x Pasqua Chardonnay / Rosé
Bru bruis/mineraalwater
Koffie of thee

Seafood & fish menu

Amuses van de chef

Salade ‘Oesterput’
Gerookte zalm, langoustines, garnaal

Creme de la mer
Wulken, tongfilet, coquilles in zeevruchtenroomsaus

Kreeft naar keuze
Belle Vue, Kruidenboter, Thermidor, Amoricaine
– 

Dessert van de chef

Drinks

1 x Cecilia Berretta Bianco
3 x Pasqua Chardonnay / Rosé
Bru bruis/mineraalwater
Koffie of thee

Upgrade met halve kreeft

Boek een oestertour