
programma
start
10u30
rondleiding met oesterkweker
menu naar keuze
vermoedelijke doorreis
14u00
menu mogelijkheden
Broodjeslunch
2 oesters
–
Garnaalbisque
of
Groentensoep
–
Variatie zachte & harde pistolets
met divers beleg zoals o.a.
gerookte zalm, krabsalade, gebraden hesp
kipfilet, zalmsalade, kaas, garnaaltjes, enz.
Drinks
2 x Pasqua Chardonnay / Rosé
Bru bruis/mineraalwater
1 x Koffie of thee
Tweegangen
2 oesters
–
Gegratineerde visschelp
of
Garnalenbisque
of
Scampi lookboter
–
Gegratineerd vispannetje
of
Catch of the day, groentjes & kroketten
of
6 Gegrilde gamba’s lookboter
Drinks
3 x Pasqua Chardonnay / Rosé
Bru bruis/mineraalwater
driegangen
2 oesters
–
Voorgerecht naar keuze
Zie tweegangen
–
Hoofgerecht naar keuze
Zie tweegangen
–
Dessert van de chef
Drinks
1 x Cecilia Berretta Bianco
2 x Pasqua Chardonnay / Rosé
Bru bruis/mineraalwater
1 x Koffie of thee
Seafood & fish buffet
Amuses van de chef
–
Oostendse Oesters
Pittige wulken
Gerookte zalm & heilbot
Tomaat garnaal
Verse vissalades
Koningsgarnalen & langoustines
Volledige gekookte zalm
Haringfilet
Salade niçoise
Groentjes, stokbrood, sausjes
–
Dessert van de chef
Drinks
2 x Cecilia Berretta Bianco
3 x Pasqua Chardonnay / Rosé
Bru bruis/mineraalwater
Koffie of thee
Minimum 25 personen
Seafood & fish menu
Amuses van de chef
–
Salade ‘Oesterput’
Gerookte zalm, langoustines, garnaal
Creme de la mer
Wulken, tongfilet, coquilles in zeevruchtenroomsaus
Kreeft naar keuze
Belle Vue, Kruidenboter, Thermidor, Amoricaine
–
Dessert van de chef
Drinks
2 x Cecilia Berretta Bianco
3 x Pasqua Chardonnay / Rosé
Bru bruis/mineraalwater
Koffie of thee