#dagreizen

Doorheen de jaren hebben we vaste formules uitgewerkt speciaal voor groepsreizen .

Een rondleiding met lunch is een leuke manier om zowel onze oesterkwekerij te ontdekken als heerlijk te lunchen met de ganse groep. Het bezoek aan de oesterkwekerij kan zowel voor of na de maaltijd ingepland worden. 

In onze formules is steeds de rondleiding & oesterdegustatie inbegrepen. Het is dus een all-in prijs. Formules op maat kunnen worden uitgewerkt en daarnaast houden we rekening met eventuele allergenen indien op voorhand gemeld.  

 

all-in formules

Broodjeslunch

rondleiding + 2 oesters

Garnaalbisque
of
Groentensoep

Variatie zachte & harde pistolets
met divers beleg zoals o.a.
gerookte zalm, krabsalade, gebraden hesp
kipfilet, zalmsalade, kaas, garnaaltjes, enz.

Drinks

2 x Pasqua Chardonnay / Rosé
Bru bruis/mineraalwater

Tweegangen

rondleiding + 2 oesters 

Garnalenbisque
of
Salade zalm Belle Vue
of
Visschelp gratin

Gegratineerd vispannetje
of
Catch of the day, seizoensgroentjes
of
Mini Fruit de mer (langoustines, wulken,
kreukels, koningsgarnalen, krabbenpoten)

 

Drinks

2 x Pasqua Chardonnay / Rosé
Bru bruis/mineraalwater

 

driegangen

rondleiding + 2 oesters

Voorgerecht naar keuze
Zie tweegangen

Hoofgerecht naar keuze
Zie tweegangen

– 

Dessert van de chef

Drinks

1 x Cecilia Berretta Bianco
2 x Pasqua Chardonnay / Rosé
Bru bruis/mineraalwater
1 x Koffie of thee

Upgrade met halve kreeft

Seafood & fish buffet

Rondleiding + Amuses van de chef

Oostendse Oesters
Pittige wulken
Gerookte zalm & heilbot
Tomaat garnaal
Verse vissalades
Koningsgarnalen & langoustines
Volledige gekookte zalm
Haringfilet
Salade niçoise
Groentjes, stokbrood, sausjes

Dessert van de chef

Drinks

2 x Cecilia Berretta Bianco
3 x Pasqua Chardonnay / Rosé
Bru bruis/mineraalwater
Koffie of thee

Seafood & fish menu

Rondleiding + Amuses van de chef

Salade ‘Oesterput’
Gerookte zalm, langoustines, garnaal

Coquille gratin
St. Jakobsnootjes met wittewijnsaus

Kreeft naar keuze
Belle Vue, Kruidenboter, Thermidor, Amoricaine
– 

Dessert van de chef

Drinks

1 x Cecilia Berretta Bianco
3 x Pasqua Chardonnay / Rosé
Bru bruis/mineraalwater
Koffie of thee

Upgrade met halve kreeft

Boek een oestertour