Thuislevering

Wat moet je weten

Wil je onze producten thuis laten leveren? Dat kan!
Hier geven we graag wat extra informatie over thuislevering, voorwaarden, wat mogelijk is, enz.

 • Welke producten kan ik laten leveren?

  Kies je voor thuislevering dan komen slechts een selectie van onze producten in aanmerking nl. oesters, gekookte kreeften, gekookte langoustines, gekookte krab, schelpdieren. Schotels & verse bereidingen zoals vispannetje kunnen niet verstuurd worden.

 • Hoe gebeurt de thuislevering?

  De levering wordt verzorgd door PostNL.
  Zij bezorgen je pakketje binnen de 24 uur.
  Hou er mee rekening dat we pakketjes versturen van maandag tot donderdag. Op vrijdag versturen we bewust niets zodat indien onverhoopt een pakketje vertraagd is deze niet een gans weekend in het circuit zit.

 • Wanneer ontvang ik mijn pakket?

  Bij het plaatsen van je bestelling kan je de gewenste leverdatum kiezen. We streven er naar om op die dag te leveren. Levering op maandag is niet mogelijk. Kies je voor levering op zaterdag of zondag? Dan wordt je pakket al op vrijdag geleverd. Je ontvangt telkens een track & trace code om de status van je pakket online te volgen.

 • Hoe gebeurt de betaling?

  Bij een thuislevering dient de betaling steeds op voorhand te betalen. Kies dus voor één van onze betaalmethodes (bancontact, KBC, ING, Belfius, Paypal) bij het uitchecken. Aan de koerierdienst kan niet betaald worden.

 • Hoe worden de producten verpakt?

  We streven er naar om alle producten lekvrij te verpakken. Alle producten worden samen in één doos gestopt samen met één of meerdere koelelementen. Het maximum gewicht van de doos bedraagt 14 kilogram.