Aperoschotel

12,00 per persoon
0 out of 5

Onze aperoschotel kan je gewoon op tafel zetten en smullen maar! Het is de perfecte starter van een feestelijke avond. De schotel is gevuld met 2 oesters, wulken, kreukels, ongepelde garnalen, krabbenpoten en koningsgarnalen.

Tapasschotel

8,00 per persoon
0 out of 5

Een tapasschotel kan zo op tafel voor de aperitief. Ze is gevuld met een variatie aan vistatapas zoals: gemarineerde inktvis, ansjovis, haring in dillemarinade, haaibuikjes, gevulde peppers, …
Afhankelijk van het aantal personen worden er meer variaties voorzien. Foto is een voorbeeld voor 4 personen (minimumaantal).

Visserschotel

30,00 per persoon
0 out of 5

Verlekkerd op gerookte vis? Dan is deze schotel is echt iets voor jou.

Zeevruchtenschotel

35,00 per persoon
0 out of 5

Een werkelijke topper is onze zeevruchtenschotel. Een heuse lekkernij voor iedere feestelijke gelegenheid. De schotel is steeds voorzien van o.a. Noordzeekrab (of krabbenpoten), ongepelde garnalen, koningsgarnalen, wulken, kreukels, oesters, assortiment schelpjes (palourdes, mosselen, kokkels, scheermessen, clams, amandes,…). Om de schotel compleet te maken kan je kiezen voor een halve kreeft per persoon of een extra King Krab poot.

De schotels worden gemaakt op een inox schaal (waarborg) en in een piepschuimen kist meegegeven. Op die manier zijn meerdere schotels makkelijk te transporteren.