Imperial Heritage ‘Beluga’

148,00247,00
0 out of 5
Traditioneel de grootste van alle Kaspische parels. De zeldzame delicate lichtgrijze parels van de Beluga bieden een elegante boterachtige smaak met een milde nootachtige toets. Door experts beschreven als “een vage smaak van de zee”. Proeven van Beluga-kaviaar is een van de meest exclusieve en heerlijke gastronomische verfijningen. Deze kaviaar wordt op de traditionele manier gezouten (Iraanse Malossol: mild zouten).

Dit product kan enkel afgehaald worden in onze winkel. Verzending niet mogelijk!

Imperial Heritage ‘Connoisseurs’

31,00174,00
0 out of 5

Deze heerlijke selectie “Connoisseurs”  wordt het meest gewaardeerd door de beste kenners ter wereld. De kaviaar is afkomstig vand e Siberische steur. De parels hebben een krokante, nootachtige smaak gecombineerd met een lange subtiele nasmaak. De kaviaar is gerijpt met karakter, wat resulteert in zijn volle smaak. 

Dit product kan enkel afgehaald worden in onze winkel. Verzending niet mogelijk!

Imperial Heritage ‘Heritage’

31,00174,00
0 out of 5

Grijp de kans om deze unieke en verse kaviaar te proeven. Gezouten op de traditionele manier, Russische Malossol (mild zouten). Geniet van een unieke, romige en boterachtige smaak. Met zijn subtiele en genuanceerde smaak … een unieke ervaring en een waar genot. Ultra verse kaviaar van zeer jonge rijping.

Dit product kan enkel afgehaald worden in onze winkel. Verzending niet mogelijk!

Imperial Heritage ‘Oscietra Royal’

37,5093,50
0 out of 5

De “Oscietra Royal” kaviaar wordt gekenmerkt door zijn complexe en rijke smaak. De grote korrels met een subtiele smaak van zee-egels en noten rollen soepel over de tong. De Oscietra wordt beschouwd als één van de meest opvallende kaviaars. Een typische Russische MALOSSOL-kaviaar (licht gezouten).

Dit product kan enkel afgehaald worden in onze winkel. Verzending niet mogelijk!

Paling

32,00 per kilogram
0 out of 5

Vers gevilde rivierpaling is bij ons het hele jaar verkrijgbaar. Maak ze thuis nog even schoon onder stromend koud water, snij de bovenste haartjes van de paling zo zijn ze klaar om te bakken.