Pagina aan het laden...

Educatief bezoek

Beleef de oesterkwekerij van dichtbij!

Bent je als leerkracht of als school op zoek naar een interessante leeruitstap met de leerlingen? Kom ons bedrijf bezoeken en wees verbaasd over het reilen en zeilen op de oesterboerderij!

Afhankelijk van de groep geven we een gepaste rondleiding met de nodige informatie over het kweken van oesters, maar ook over kreeften, krabben,…
Voor scholen buitengewoon onderwijs/leerlingen met een beperking gaan we eerder op ontdekking, laten we hen alles beleven, aanraken, …

Ook voor kinderen uit alle graden lager onderwijs voorzien we een gepaste rondleiding. Is de uitstap onderdeel van een bepaald thema in de klas (milieu, strandvondsten, weekdieren, week van de zee,…) spelen we hier graag op in. Ook voor hen zetten we het ‘beleven’ centraal.

Voor leerlingen uit het secundair onderwijs mogen we al iets dieper ingaan op sommige zaken. Zo wordt bij leerlingen landbouw dieper ingegaan op de kweektechnieken en hotelschool op de bereidingswijze/bewaring/voedselveiligheid.

Kortom voor iedere leeftijd, iedere leerling een boeiend verhaal!

Mogelijkheden

Iedere groep is anders, de grootte van de groep, duur van de rondleiding, met of zonder proeverij,… De prijzen zijn bijgevolg ook verschillend van groep tot groep. We proberen hieronder een overzicht te geven van standaard prijzen. Aarzel niet om ons te contacteren voor een aangepaste offerte.

Prijzen

Kleuters & lagere schoolkinderen betalen € 2 per leerling.

Leerlingen secundair onderwijs, ongeacht de studierichting betalen € 5 per leerling.

Leerkrachten betalen dezelfde prijs als de leerlingen.

Indien de groep een degustatie wenst (oesters & wijn) dan is de prijs € 12 per persoon.

Wie een oester wil proeven na de rondleiding kan dit aan € 2/stuk.

De Oesterput